Lief Servies

Lief! Is bekend geworden met zijn kleurrijke baby- en kinderkleding, met name de shirtjes met Lief! en Stoer! maar het merk is inmiddels uitgegroeid tot een merk met grootse bekendheid en een breed assortiment. Kleding voor zowel kinderen als volwassenen maar ook bed- en badtextiel, tassen, meubels, behand en servies behoren tegenwoordig tot de Lief! collectie.

Lief! servies

Het servies van Lief! is zeer kleurrijk te noemen. Want zeg nu zelf, hier wordt je toch direct vrolijk van wanneer je dit servies op tafel zet? De felgekleurde kopjes, theepot en bijpassende schoteltjes zorgen voor een gezellige theemiddag met vriendinnen.

Het van porselein gemaakte servies heeft diverse speelse details wat het extra leuk maakt. Knoopjes in reliëf of een leuk geschulpt randje aan het kopje. Alles is in dezelfde stijl maar toch uniek. Op deze manier kan het prima gecombineerd worden en is er altijd een reden om het servies verder aan te vullen. Ook om cadeau te geven is het servies van Lief! een goede keuze.

Kleurrijk servies

Voornamelijk veel vrolijke kleuren zoals roze, blauw, rood en geel staan centraal in de ontwerpen van Lief!. Zo ook bij het servies, ieder bordje, schaaltje of mok is weer anders van kleur en voorzien van unieke details. Het Lief! servies bestaat uit borden in diverse groottes, schaaltjes, mokken, kop en schotels, melkkannetjes, suikerpotjes, theepotten en zelfs taartplateaus. Het porseleinen servies is heel gemakkelijk in gebruik, het kan allemaal in de vaatwasser, behalve de theepot en het taartplateau.

Speak Your Mind

*