Oilily Servies

Het wereldwijd bekende merk Oilily is van Nederlandse bodem. Het in 1963 door Willem en Marieke Olsthoorn opgerichte merk onderscheidde zich direct van alle standaard kinderkleding. Geen grijs, beige en typisch roze voor meisjes en blauw voor de jongens. Nee, Oilily kwam met felle kleuren en vrolijke prints op de markt. Al 50 jaar ontwerpt het merk succesvolle collecties voor dames en kinderen met een unieke signatuur. Ook tassen, accessoires en vele andere producten behoren tot hun lijnen. Oilily staat voor zijn ontwerpen welke invloeden hebben uit verschillende windstreken en culturen en beschikken over de beste kwaliteit. In 2001 kwamen ze met een servieslijn op de markt, waardoor ook Oilily binnen de tafelserviezen tot een van de topmerken hoort.

Oilily servies

In 2001 ging Oilily een andere richting uit en richtte zich op het interieur. Deze stap was een goede zet, en zo werd er gestart met een succesvolle porseleinen servieslijn welke direct veel belangstelling trok. Nog steeds is de collectie verkrijgbaar in Nederland en een van de beste lopende servieslijnen ooit. Het servies onderscheidt zich mede door het kleurgebruik, de polkadot en het gebruik van abstracte kleuren en vormen wat voor een vrolijk servies zorgt.
Een periode heb je bij Douwe Egberts punten kunnen sparen om zo het Oilily servies bij elkaar te kunnen sparen, deze actie had een ongekend succes.

Het kleurrijke servies van Oilily

Het kleurrijke, bonte servies van Oilily is erg geliefd bij velen. De rijk gekleurde kopjes, borden en mooie theepotten zorgen met de karakteristieke polkadot voor een prachtig servies. Het servies, gemaakt van porselein, kent vele onderdelen zoals een compleet theeservies, borden, suikerpot, melkkannetje, grote en kleine theepotten, bekers en leuke onderzetters.
Met de hoge eisen die Oilily stelt aan zijn ontwerpen, is ook dit servies van zeer goede kwaliteit te noemen. Op deze manier is Oilily niet alleen een kledingmerk maar een veelzijdig lifestyle merk wat na jaren nog steeds voor vernieuwing zorgt.

Comments

 1. Dag, kunt u mij vertellen waar ik het servies van Oilily nog kan kopen? Of is het inmiddels uit de handel? Zoek met name gebaksbordjes.

 2. Karin Kaijen zegt

  Waar kan ik het Oilily servies kopen?

 3. annemieke croese zegt

  graag zou ik willen weten waar ik het servies van Oilily kan kopen.

  alvast bedankt!

 4. 2de Hands Oilily servies zegt

  Het Oilily servies is helaas niet meer te koop bij DE!
  Mocht je nu nog spullen missen meldt je dan aan op de facebookpagina Oilily servies 2de hands verkoop of ruilen.
  Zo komt de verzameling wellicht met behulp van andere liefhebbers alsnog compleet!

Speak Your Mind

*