Pip Servies

PiP Studio is het frisse, vrolijke merk opgezet door een jonge dame genaamd Catharina. Zij ontwerpt alles wat zij zou willen kopen maar niet kan vinden, wat zich uit in romantische collecties voorzien van vrolijke kleuren. PiP Studio ontwerpt vele dingen zoals behang, dekbedovertrekken, badtextiel, homewear, decoratie, tassen en een prachtig porseleinen servies. Het motto van PiP Studio is ‘Happy products for happy people’ en dat is heel goed terug te zien!

PiP servies

Het servies van PiP Studio is een zeer kleurrijk en romantisch servies. De sierlijke illustraties met prachtige vogels en rozen, gecombineerd met de pasteltinten en gouden afwerkingen zorgen er voor dat het PiP servies een waar plaatje is bij iedereen op tafel. Het porseleinen servies wordt in een roze, blauwe en beige variant gemaakt. Maar ze zijn allemaal heel goed te combineren tot een compleet servies.

Het PiP Studio servies bestaat uit de gebruikelijke borden, kommen, schalen en mokken. Maar het heeft ook prachtige theepotten, etageres, botervloten en stijlvolle slakommen. Dit is nog maar een kleine greep uit de collectie. PiP Studio breidt telkens opnieuw de collecties uit, daarnaast zijn de drie kleuren en verschillende stijlen ook goed met elkaar te combineren. Het samenstellen van een eigen PiP servies is daarom dubbel zo leuk!

Floral Whites

‘Floral Whites’ is een totaal andere lijn binnen het PiP Studio servies. Geheel wit van kleur en afgewerkt met een gedetailleerd randje. Deze lijn bestaat enkel uit borden, voor elke maaltijd en/of gerecht een. Zo is er een mooi ontbijtbord, gebaksbordjes, een pastabord, soepbord en prachtig mooie dinerborden met bijbehorende onderborden ontworpen. Voor de liefhebber van PiP Studio maar die liever een klassiek servies verkiest boven alle kleur is dit een goede optie.

Love Birds

De andere, op zichzelf staande, servieslijn van PiP is de ‘Love Birds’ collectie. Deze serie is een leuke mix tussen klassiek en PiP. Primaire kleuren zoals rood en blauw gaan goed samen met het bekende PiP aspect, wat wilt zeggen dat de kleuren roze, lichtblauw en beige ook in de ‘Love Birds’ lijn terug te vinden zijn. Eenvoudige, maar zeer mooie ontwerpen met een vogeltje op ieder serviesstuk sieren deze mooie lijn. Het servies bestaat uit kop en schotel, mokken, dinerborden, ontbijtborden, eierdopjes, gebaksschoteltjes, melkkannetjes in diverse grotes, suikerpotjes en grote slakommen.

Speak Your Mind

*