Aanbiedingen van Bol.com

Altijd fijn, de aanbiedingen bij Bol.com. Bij sterk afgeprijsde artikelen kunnen weinig de verleiding weerstaan om goed in te slaan. Daarom volgen hieronder actuele aanbiedingen van Bol.com, zodat ook jij deze betaalbare serviesonderdelen op de kop kunt tikken. Niet alleen om voor jezelf te kopen, maar ook leuk om cadeau te doen!

Winterassortiment

Om te beginnen is het gehele winterassortiment in de aanbieding. Alle servies- en keukenonderdelen welke met winterse gerechten te maken hebben zijn nu 30% afgeprijsd. Zo zijn er leuke soepkommen speciaal voor erwtensoep beschikbaar voor een leuke prijs. Ook al loopt de winter op zijn einde, deze kommen zijn altijd leuk om te hebben! Maar ook het 6-delige kaasmessenset van Laguiole zijn een goede investering en nu sterk in prijs verlaagd.

Valentijn
Ook is de tijd van Valentijn weer aangebroken. En dan heeft Blond Amsterdam vanzelfsprekend bijpassend servies ontworpen. Hartstikke leuk en nu ook extra voordelig. De Blond Amsterdam Valentijns beker met kaars is nu 23% goedkoper, tel uit je winst! Deze beker is leuk om te geven maar ook om te krijgen. Zodra de kaars is opgebrand kan je hem gewoon gebruiken voor je koffie of thee. Valentijn dient zich al bijna aan, dus haast je snel en grijp deze aanbieding.

Boerenbont
Het altijd klassieke, tijdloze servies van Boerenbont is in de aanbieding. Het 12-delige startset is de ultieme basis, of aanvulling, voor je Boerenbont collectie. Het servies bestaat uit borden, kommen en bekers en dat maal 4. Het bekende aardewerk servies is na tientallen jaren nog immens populair. De blauwe, groene en rode tonen in het servies zijn zeer herkenbaar en behoren tot de echte klassiekers. Kijk snel en bestel je startset met veel korting bij Bol.com.

Iittala
Altijd al graag een Iittala serviesset willen hebben? Op dit moment is het Teema serviesset, 8-delig, in de aanbieding bij Bol.com. Het modern, strak witte servies is een goede basis voor ieder servies en elke gelegenheid. Mooi van vorm en gemaakt van duurzaam porselein is het kwalitatief zeer goed. Het startset bestaat uit 2 borden Ø 26 cm, 2 borden Ø 21 cm, 2 diepe borden Ø 21 cm en 2 diepe borden Ø 15 cm. Zoals gezegd, een goede basis of aanvulling voor een Iittala servies. Naast dat het een mooi servies is, is het ook zeer gebruiksvriendelijk. Het is zowel oven-, magnetron- als vriezerbestendig. Ideaal toch? Kijk snel bij Bol.com en profiteer van deze aanbieding.

Speak Your Mind

*