Servies aanbiedingen voor de feestdagen (2/2)

Nu de tijd van Sinterklaas en kerst weer is aangebroken barst het overal van de geweldige aanbiedingen. Het is natuurlijk heel leuk servies cadeau te geven of als cadeau te krijgen! Maar ook als je niet aan Sinterklaas of kerstcadeaus doet kan je nu je slag slaan om voordelig leuke servies onderdelen of zelfs complete servies sets in de wacht te slepen. Het is natuurlijk altijd fijn een servies te scoren in de uitverkoop of met en fikse afprijzing.  Hieronder hebben we een aantal mooie aanbiedingen uitgelicht.

Serviesstore.nl

De website serviesstore.nl heeft vaak interessante aanbiedingen. Op dit moment zijn er leuke sets en serviesonderdelen fijn afgeprijsd. In de Smaakmakerfolder zijn altijd de beste actieprijzen terug te vinden. Zoals bijvoorbeeld het 8-delige Iittala Teema bordenset of het Twist White 12-delige bordenset van Villeroy & Boch. Op deze manier heb je een kwaliteit servies voor een zacht prijsje!

Servies bij V&D

Bij een van neerlands bekendste warenhuizen V&D is het ook regelmatig prijs op het gebied van serviezen. Op dit moment is ook bij V&D Blond Amsterdam in de aanbieding, wat het natuurlijk aantrekkelijk maakt om dit servies bij de feestdagen cadeau te doen of juist op de verlanglijst te zetten. Daarnaast zijn er diverse eigenmerk serviezen, maar ook Maxwell&Williams, Marjolein Bastin en Boerenbont, waarvan er een 6+4 actie is. 6 halen en maar 4 betalen! Fijne actie, zeker wanneer je een nieuwe servies wilt of bijvoorbeeld extra kommen, borden of schalen nodig hebt. Deze voordelige prijspakkers maken het aanschaffen van servies nóg leuker.

Bekijk hier alle servies aanbiedingen van V&D

Speak Your Mind

*