Blond Amsterdam ontwerpt Efteling servies

Liefhebbers van het eigenwijze Blond Amsterdam opgelet: de dames hebben in samenwerking met pretpark Efteling een prachtig servies ontworpen. De sprookjes uit de Efteling zijn omgetoverd in de typische Blond Amsterdam-stijl, waardoor er unieke plaatjes zijn ontstaan en je de sprookjes op een geheel nieuwe wijze kunt beleven. Een servies speciaal ontworpen voor kleine, maar zeker ook grote meisjes.

Kabouters

De serviezen van Blond Amsterdam zijn allemaal stuk voor stuk leuk en gezellig. Zo ontwierpen de dames al Delfts Blond, een geheel Delfts blauw servies met de afbeeldingen van Blond Amsterdam. Het servies ‘Even bijkletsen’ is een vrolijk, bontgekleurd koffieservies waar je gewoon spontaan blij van wordt. De samenwerking met Efteling is eigenlijk niet eens zo vreemd, want eerder ontwierp Blond Amsterdam al een 11-delig kinderservies met de naam ‘Kabouter’.

Prinsen & Prinsessen

De dames van Blond Amsterdam lieten zich voor dit servies vooral inspireren door het Sprookjesbos. Op het servies prijken dan sprookjes zoals De wolf en de 7 geitjes, Roodkapje en Sneeuwwitje. Het kleurrijke servies (compleet met bestek en theepot en Sprookjesbos thee) heeft een hoog verzamelgehalte: de verschillende onderdelen vormen namelijk samen mini-verhaaltjes.

Verkooppunten

Het is nog niet bekend of (en wanneer) het Efteling-servies van Blond Amsterdam ook verkrijgbaar zal zijn via andere verkooppunten dan de webshop of winkels van Efteling en Blond Amsterdam zelf. Maar zodra dit het geval is, brengen we je daarvan op de hoogte. Ondertussen kun je wel genieten van al die andere leuke serviezen van Blond Amsterdam. I love Holland bijvoorbeeld of het nieuwe From Asia With Love. De Chinese kippensoep of eigengemaakte sushi rolls zijn nog lekkerder wanneer je deze serveert met dit vrolijke, eigenwijze servies.

Speak Your Mind

*