Kinderservies

Voor kleine kinderen is er niets leuker dan het hebben van een eigen servies, een kinderservies. Kinderserviezen zijn er in vele soorten en maten en zorgen er voor dat het eten en drinken leuk en gezellig is. Zo zijn er serviezen die al vanaf het moment dat het eerste hapje gegeven wordt gebruikt worden, maar ook leuke lunchboxen of theeserviezen behoren hier toe. Er zijn vele verschillende soorten kinderserviezen bestaande uit een bordje, schaaltje, bestek en een leuke beker. Maar wanneer geef je een kinderservies aan je kindje? In sommige gevallen wordt het al gebruikt zodra het kind zijn eerste fruithapje eet. Maar meestal wordt het gekocht wanneer het kind een boterhammetje krijgt en op deze manier van zijn of haar favoriete bordje kan eten. De kinderserviezen zijn veiliger dan normaal servies omdat het in de meeste gevallen van kunststof gemaakt wordt en speciaal voor kleine kinderen ontworpen is.

Peter Rabbit van Wedgwood

Een aantal leuke voorbeelden van kinderserviezen zijn bijvoorbeeld de creaties van Wedgwood. De wereldwijd bekende Peter Rabbit is vereeuwigd op het prachtige servies en bekend bij iedereen. Het mooie klassieke servies wilt iedereen wel in zijn kast hebben, en voor kinderen zal het een genot zijn om hier van te kunnen eten. Peter Rabbit is een vrij uitgebreide collectie met bordjes, schaaltjes, kommen en mokken. Maar ook bestek, eierdopjes, theekop en schotel en nog veel meer. Kortom, een fijne collectie die geliefd is bij velen!

Kinderserviezen van Villeroy & Boch

Een ander voorbeeld zijn de kinderserviezen van Villeroy & Boch. Deze drie collecties zijn een lust voor het oog en zeer begrijpelijk geliefd bij kinderen. De felle kleurtjes en leuke figuurtjes zorgen ervoor dat kinderen hier maar al te graag hun bordje van leeg willen eten. De drie collecties bestaan uit Farm Animals, Funny Zoo en Kiddy Bears. De Farm Animals lijn bestaat uit pastelkleurig servies met leuke boerderijdieren en verdere versieringen. Zo is er een bord, drinkbeker, bestekje, lunchbox, schaaltje en tuitbeker verkrijgbaar. Geschikt voor zowel de allerkleinste als de al naar schoolgaande kindjes.

De Funny Zoo lijn daarentegen is feller van kleur en rijkelijk versierd met dieren uit de dierentuin. Ook dit set zal zeker in de smaak vallen bij kinderen want wie wil er nu niet zo een leuke slingeraap op zijn drinkbeker? De derde lijn van Villeroy & Boch is de klassiekere Kiddy Bears collectie. Dit servies bestaat o.a. uit een ontbijt en diner bord, bekers, bestek, lunchbox en een schaaltje. Deze lijn is meer geschikt voor het wat oudere kindje gezien het rustigere, klassieke ontwerp.

Vrolijk theeservies voor kinderen

Wat ook onder kinderserviezen valt zijn de leuke theeserviesjes voor kinderen! Want wie wilt dat nu niet, een eigen theepartijtje met vriendjes en vriendinnetjes? Ook van dit servies zijn er eindeloze varianten verkrijgbaar en geschikt voor de kleintjes onder ons. Zo heeft Blond Amsterdam, het o-zo leuke ontwerp duo uit Nederland, een prachtig servies ontworpen speciaal voor de kleine theeliefhebbertjes. Dit leuke 11-delige kabouter servies bestaat uit kopjes, schoteltjes, een mooie theepot en een suikerpot en melkkannetje. Thee drinken met je kindje was nog nooit zo leuk!

Speak Your Mind

*